Страви

Вирішив повторити популярний рецепт з мережі. Посмажив пельмені на мангалі.

Пельмені смажені на вугіллі – це, мабуть, самий дивний і оригінальний спосіб їх приготування, який тільки можна собі уявити. Людина придумав так приготувати пельмені, вже точно відсутністю фантазії не страждав.

Останнім часом мені все частіше стали попадатися рецепти подібного приготування пельменів, де всі автори навперебій вихваляють блюдо.

Ось саме це, плюс вільний суботній вечір, та завалявшаяся пачка заморожених напівфабрикатів в холодильнику, і підштовхнули мене до приготування цього “неподобства”, що ви побачите нижче))).

Інгредієнтів для страви потрібно небагато, власне самі пельмені, трохи сметани, томатного соусу або кетчупа і якась універсальна приправа.

Зізнаюся чесно, спочатку у мене були деякі сумніви, їстівними чи пельмені вийдуть чи це просто переклад продуктів

У миску до пельменів додати сметани, кетчупу, приправи і все гарненько перемішати.

Викласти пельмені на решітку.

Запікати на вугіллі.

Через 5 хвилин з початку обсмажування соус схопиться і пельмені не зайвим буде обмазати рослинним маслом. Найлегше це зробити кулінарної пензликом. Це зробить тісто не таким сухим.

Після обмазки маслом, готувати ще хвилин 10.

Майже готові пельмені-гриль.

Між справою можна і приготувати простенький соус до пельмешкам.

Для цього змішати решту сметану, кетчуп і поросяти, ягняти зелений лук з кропом.

Так виглядає готовий результат.

Мій вердикт по пельменів-гриль.

Страва дійсно незвичайне, навіть досить смачне, але на один раз, готувати пельмені повторно, я навряд чи коли-небудь буду.

Пельмені як пельмені, навіть будучи обсмаженими на вугіллі вони супер-смачними не стали.

Попередньо відварені а після обсмажені в олії набагато смачніше будуть.

Головний мінус таких пельменів – це суховатое тісто, не допомогла ні сметанно-томатна намазки ні рослинне масло.

А ось начинка вийшла соковитою, сік аж бризкає, коли пельмешку розкушуєш.